Pima Bemanning och Rekrytering - for web

Vi söker dig som har en PA utbildning, gärna nyutexaminerad som vill jobba med oss på vårt kontor i Stockholm.

Vi sitter i nya fina lokaler nära fridhemsplan.

 

Som PA arbetar du med resursplanering och bemanning, orderhantering samt personalarbete. I dina arbetsuppgifter kan även ingå att rekrytera eventuella nya medarbetare som skall arbeta på uppdrag hos våra kunder inom såväl tjänstemannaområdet som industrisidan.

Du ansvarar även för att registrera tidrapporteringar samt boka uppdrag i våra system. Vi jobbar i Intelliplan.

 

Tjänsten är till att börja med deltid men kan i höst övergå i heltid för rätt person.// Tjänsten är nu tillsatt i juni 2013

Läs hela inlägget »

Dagsljus Group, norra Europas ledande uthyrningsbolag för TV-filmproduktion & reklamfilm söker landets vassaste redovisningsekonóm för placering i Stockholm.

Läs mer under knappen hitta jobbet!

Läs hela inlägget »

Nu sitter mäklarsystemet på plats i vårt skyltfönster på Drottningholmsvägen 54. Här mäklar vi lediga jobb till arbetssökanden. Maila din annons till oss så finns du med - helt gratis

Läs hela inlägget »

Så är det då dags för jul och vi ville ge en julklapp och genom den stödja ungdomar. Eftersom det är viktigt att främja företagandet i Sverige har vi valt att stödja ett UF företag * genom att köpa julklappen av dem.


(* Ung Företagsamhet är en ideell och obunden organisation med syftet att tillsammans med skolan införa entreprenörskap och ett engagerat näringsliv i utbildningssystemet. Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.)

 

Vi stödjer i år företaget Polypus UF.

Gå in på www.polypusuf.n.nu så ser du hur du anv din hållare.

Läs hela inlägget »

Vi har utvecklat ett helt nytt kontorskoncept och det kontoret ligger på Drottningholmsvägen 54, endast 3 minuter från T-bana Fridhemsplan. Stockholmskontoret ska se ut som en mäklarfirma men istället för att visa husobjekt i skyltfönstret så ska vi visa lediga jobb. Det är helt klart januari 2013.

Läs hela inlägget »