top of page
Killar_dackbyte.jpg

REFERENSER

PimaB_ext_logos_Makita.jpg

Hittar rätt person till rätt arbetsuppgifter

"Vi började samarbeta med Pima Bemanning & Rekrytering AB 2013 och det finns en väldigt bra anledning att vi fortfarande har kvar det samarbetet. Pima har sedan starten haft ett antal konsulter uthyrda till vårt lager, många av de personerna har vi även erbjudit fast anställning då de fungerat bra både i arbetet och i gruppen.

Pima gör ett riktigt bra jobb med att hitta rätt person till rätt arbetsuppgifter, vi har nu utökat vårt samarbete genom att Pima även bemannar vår serviceverkstad.

Mina erfarenheter av vårt långa samarbete är att man får trevlig och lojal personal, alltid bra service och ett trevligt bemötande från både konsulter och administrativ personal på Pima.

Vi rekommenderar verkligen Pima Bemanning & Rekrytering AB."

PimaB_ext_logos2.jpg

Snabb återkoppling

"Pima betyder för oss utveckling och med det menar vi, anpassning till oss som kund när vi växer. Pima föreslår även egna lösningar. Vår relation till Pima och deras personal gör att vi snabbt får återkoppling när behov uppstår."

PimaB_ext_logos.jpg

Snabbt och pricksäkert

"Pima har alltid fixat rätt personal utefter vårt behov. När det har krisat för oss med personal, har Pima fixat lösningen. Pima har alltid fixat personal snabbt och pricksäkert."

bottom of page